Cautare

61684 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (4.71 secunde)
Potrivit informatiilor primite de la Directia Regionala de Statistica Dolj, inscrierea Romaniei in procesul de integrare europeana a condus la o crestere mult mai dinamica a schimburilor noastre cu UE, acesta reprezentand de departe principalul nostru partener extern.
Preturile din contractele bilaterale incheiate dupa 23 februarie, cand intra in vigoare noua lege a energiei electrice, vor fi facute publice, a declarat ieri ministrul Economiei, Varujan Vosganian.
Firmele de profil sunt din ce in ce mai putine. ... "Nu sunt multi comercianti, deoarece e o afacere din care poti castiga doua luni pe an. ... Pe langa faptul ca este sezoniera, afacerea puilor de incubator este destul de riscanta si din alte motive.
In primele sase luni ale acestui an Electrica Galati a obtinut un profit de 16,816 milioane de lei din activitatea de exploatare, conform bilantului intocmit recent de catre conducerea societatii.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat, pe 1 august, un program prin care companiile interesate sa investeasca in eficienta energetica pot solicita finantare nerambursabila din fonduri europene si de la bugetul de stat.
Electroputere SA si-a redimensionat spatiile de lucru, adaptandu-le la capacitatile actuale ale societatii. Circa 30 de hectare vor fi puse la vanzare pentru investitorii industriali care vor sa vina in Craiova.
Duminica, va fi o vreme calduroasa in aproape toate zonele, iar disconfortul termic, desi mai putin accentuat ca in zilele precedente, se va mentine in special in zonele de campie din sudul si din vestul tarii.
Cei doi astronauti au reusit sa efectueze cu succes toate sarcinile programate initial pentru cea de a treia iesire din cadrul misiunii Discovery, care s-a incheiat duminica la 2:56 GMT si care a durat 7 ore si 31 de minute.
Sisteme de automatizare pentru utilaje de extractie a carbunelui, statii electrice, mori de ciment care functioneaza automat, supravegheate si comandate de la distanta, aduc profit firmei executante.La investitia într-o firma de proiectare si executie a echipamentelor de automatizare trebuie sa adaugi experienta si cunostinte.
Un numar de sapte societati care-si desfasoara activitatea in judetul Galati a primit interdictie din partea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) pentru a desfasura anumite activitati, ca urmare a neregulilor privind protectia muncii constatate in timpul controalelor.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
CEZ Distributie avertizeaza partidele politice din judetul Olt asupra pericolului pe care il reprezinta lipirea afiselor electorale in afara spatiilor special amenajate.
Complexurile Energetice Rovinari si Turceni au prelungit pentru acest an contractele bilaterale de furnizare a energiei electrice cu opt firme, care au fost implicate in scandalul "energia".
Primaria Municipiului Mangalia a demarat un nou program de colectare a deseurilor menajere, care, conform regulilor Uniunii Europene, vor fi stranse de la populatie pe "categorii".
"Infiintarea unei companii energetice nationale sau a unei asociatii de firme energetice romanesti, care sa sustina si sa promoveze companiile autohtone la nivel international, ar putea constitui o solutie din care intreaga industrie energetica romaneasca ar avea de castigat", este concluzia lui Ion Andronache, presedintele companiei romanesti de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18, care a sustinut azi o prezentare in cadrul unui seminar pe teme energetice, organizat de publicazia "Focus Energetic".
Trecerea satelitilor in modul inactiv si deconectarea transformatoarelor de la centralele electrice ar putea proteja aceste dispozitive de efectul distrugator al furtunii solare.
Vor fi precipitatii abundente, insotite de grindina, descarcari electrice si de vant puternic. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Miercuri, vremea se schimba la nivelul intregii tari, din cauza instabilitatii atmosferice. Ploi si vijelii sunt asteptate sa loveasca in majoritatea regunilor, din cauza unui ciclon atmosferic care s-a instalat marti in Romania.
Avand in vedere acest aspect, liderul de la Kremlin i-a invitat pe oamenii de afaceri occidentali sa investeasca in industria energetica ruseasca.
Gigantul auto japonez Toyota va achiziționa tehnologie in valoare de 60 de milioane de dolari, de la producatorul american de masini electrice Tesla, pentru realizarea unei versiuni RAV4 cu zero emisii poluante.
google-analytics.com